نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

انتخابات ریاست جمهوری 1400

هر دوره انتخابات ریاست جمهوری تا چنین موقعی، فضای انتخابات به شدت گرم می شد. معمولا از شش ماه مانده به انتخابات، سفرهای نامزدها به استانهای مختلف شروع می شد و عملا تعطیلات عید یک فرصت طلایی برای تبلیغ نامزدها بود.

امسال اما کرونا و شرایط اقتصادی و رفتارهای دولتمردان، فضا را سرد کرده است. امکان تبلیغ حضوری و سخنرانی در مساجد و حسینیه ها و اماکن ورزشی گرفته شده است و حتی در ۵۷ روز مانده به انتخابات هنوز نامزدهای اصلی مشخص نشده اند. فضای مجازی هم در سردی انتخابات بی تاثیر نیست. باید پستها و مطالب بیشتری در مورد انتخابات منتشر شود…
چراغ اول را با نظرسنجی آغاز کنیم! به کدام یک از نامزدهای احتمالی زیر رای می دهید؟

پی نوشت: دقت کنید که حداکثر می توانید دو گزینه را انتخاب کنید و امکان اضافه کردن گزینه جدید هم فراهم است. به عنوان مثال گزینه ی هیچکدام توسط رای دهندگان اضافه شده است.
با توجه به اینکه تعداد گزینه ها زیاد است، برای دیدن تمام گزینه ها، روی فلش انتهای گزینه های نظرسنجی کلیک کنید.

در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ به کدام یک از نامزدهای احتمالی زیر رای می دهید (می توانید حداکثر دو گزینه انتخاب کنید و نیز گزینه جدید اضافه کنید)؟
  • افزودن پاسخ شما
Share

11 نظر در “نظرسنجی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰

  1. با سلام
    ببینید من با هیچ انسانی مشکل ندارم از زمانی که از لحاظ قانونی امکان رای دادن داشتم هم رای دادم اما امسال قطعا رای نخواهم داد و امیدوارم دیگران هم به این پویش بپیوندند.
    حکومت ما در این سال های بعد انقلاب دوچیز خوب پرورش داد یکی دزد در انواع مختلف از صدر تا ذیل نظام و دوم گوشت جلوی توپ یعنی جوانانی که علاقمند و شیفه کشته شدن برای نظام در زمان و نقاط مختلف باشند از لحاظ عملی و علمی همون کاری که داعش و سایر گروهک های مذهبی با کودکان و جوانان کردند تا خود را بدون ترس منفجر کنند یا دیگران را بکشند انقلاب اسلامی با جوانان خودش کرد البته با یک ایدئولوژی مذهبی و کاملا منطقی کردن اون با استفاده از قران، روایات، اخلاق، فرهنگ و تاریخ و منطق. خوب این شد انچه الان شد بحث طولانی است و اینجا امکان توضیح تفصیلی نیست اما سخته برای خیلیا که همیشه پشت نظام بودن الانم رای ندن چون خطی فکر میکنند و ازاد اندیش نیستند و انقلابو به واسطه امریکا ستیزیش کاملا موجه میدونن حرف زیاده فقط توجه کنید ((میدان حاکم بر همه چی هست)) این حرف اقای ظریف هست که سال ها سایر رئیس جمهور ها از اون به عنوان دولت پنهان نام میبردن و کسی اعتنا نمی کرد حاکم بر همه چی یعنی حاکم بر اقتصاد،فرهنگ،سیاست خارجی،آموزش و… پس همه کاره اقای خامنه ای هستند و بقول ایشان وزارت خارجه مجری است (بخوانید دولت مجری اوامر رهبریست(تحت لوای سایر مجامع و مجالس) نه مجلس(اینم با شورای نگهبان دست رهبره یعنی مجلسم قوانین مهمش فقط با رضایت رهبری تایید خواهد شد)) و تغییر این پوسته ها چیزیو تغییر نمیده چون مدیر شخصی دیگست ضمن اینکه اقای رئیسی سابقه اجرایی برای رهبری اینده کم داره رهبری کاملا با حضورش موافقه تا پازل کامل بشه و… من الله توفیق و ((خدا حال هیچ قومی را تغییر نخواهد داد تا آن قوم خودشان حال و روزشان را اراده کنند که تغییر دهند)) مسیر انقلاب با ارمان های خوبی شروع شد اما این مسیر به انحراف رفت و مرد.

    • سلام
      صرفنظر از بحثهای اعتقادی و فقهی، رای دادن برای نمایش قدرت ایران لازم است. انتخابات نوعی نمایش اقتدار کشور است که سبب ایجاد امنیت هم می شود. لذا اگر کسی اصلا مسلمان هم نیست برای حفظ امنیت و اقتدار کشور بهتر است رای بدهد چرا که خودش هم در این کشور زندگی می کند و طبعا به مخاطره افتادن امنیت کشور، خودش را هم گرفتار می کند.
      در مورد اینکه حکومت دزد و شبه داعش تربیت کرده؛ از نظر بنده چنین نیست. هر نظامی گرفتار یکسری مفسد اقتصادی هست که الحمدلله با روی کارآمدن آقای رئیسی با سرعت و شدت با این طایفه دارد برخورد می شود. ضمنا بد نیست به دوران پهلوی هم نگاهی بیندازید و ببینید فساد چگونه در ارکان حکومت رسوخ داشته. شخص شاه از فاسدترین سلاطین عالم بوده. الان حداقل این است که می دانیم رهبر مملکت یک انسان ساده زیست به تمام معنی کلمه است و فساد در دولت هم سیستماتیک نیست بلکه موردی و ناشی از افراد فاسد است. لذا این که گفتید از صدر تا ذیل نظام دزدند جمله اشتباهی است و بیان چنین جملات نادرستی هم برای انسان دردسرهای اخروی دارد.
      در مورد اینکه جوانان حزب اللهی را با داعش مقایسه کردید، باز هم خیلی دور از انصاف است. شما بالاخره یا مسلمان هستید یا خیر. اگر مسلمان هستید، قرآن خوانده اید و شهادت را می شناسید و تفاوت شهادت با ترور را هم بهتر می دانید. اگر هم مسلمان نیستید که از دیدگاه شما احتمالا امام علی و امام حسین علیه السلام هم نعوذبالله چنین افرادی تربیت کرده و به کشتن دادند؟!
      در مورد اینکه میدان بر همه چی حاکم است؛ این چیزی است که در تمام دنیا برقرار است. مهمترین چیزی که اقتدار آفرین است میدان است. در سایه میدان است که مذاکره معنا پیدا می کند. پیامبر (ص) و امیرالمومنین (ع) هم وقتی مذاکره جواب نمی داد از میدان استفاده می کردند. نمونه های زیادی در تاریخ اسلام هست از جنگ بدر بگیرید تا فتح خیبر و از نهروان بگیرید تا صفین.
      اتفاقا چه بسا جناب ظریف برای اینکه رای افرادی مثل شما را جلب کند این بحث مسخره را مطرح کرد تا آنهایی که با این رویکرد مشکل دارند به سمت ایشان تمایل پیدا کنند. اگرنه خود جوادآقا هم می داند که تا میدان نباشد کسی در جامعه جهانی امروز برای حرفهای او و رفقایش تره خرد نمی کند.
      اینکه همه کاره، آقای خامنه ای هستند، هم درست نیست. ایشان تنها در موارد خیلی خاص که انحرافی از انقلاب پیش می آید ورود جدی می کنند و به هیچ وجه در جزئیات کار دولت و مجلس ورود پیدا نمی کنند و البته نمی توانند هم ورود کنند. مگر یک انسان چقدر می تواند از جزئیات امور مطلع بوده و در آنها دخالت کند؟
      در مورد کاندیداتوری آقای رئیسی هنوز که چیزی مشخص نشده و ذهن خوانی هم نمیتوان کرد که می فرمایید رهبری با حضورش کاملا موافق است.
      در پایان، آرمانهای انقلاب همچنان پابرجاست. کارگزاران به بیراهه رفته اند که ان شاءالله با انتخاب درست، کارگزاران هم در مسیر صحیح قرار خواهند گرفت. از نظر من انقلاب در یک مسیر پر از سنگلاخ رو به قله ای عظیم در حرکت است و سیر کلی آن همواره صعودی بوده. حالا بعضا برخی کارگزاران مسیر را طولانی تر کرده اند لیکن کلیت حرکت صحیح است. شما باید وضعیت فعلی کشور را در حوزه های مختلف با وضعیت کشور در سال ۵۷ مقایسه کنید تا این روند رو به رشد را ببینید.

      خدا توفیقتان دهد

      • باسلام
        در ارتباط با بند اول صحبتتان باید بگم اقتدار فقط این نیس که مردم برن رای بدن، این فقط یه اقتدار ظاهری است اقتدار واقعی زمانی وجود داره که مرد با جون و دل برن پای صندوق لازمه این اتفاق هم اسایش مردم در اکثر موارد است مثلا اقتصادی،شغلی و….

        بند دوم…
        اول از همه اینکه یک انسان(آقای رئیسی) چقدر میتونه جلوی فساد ریشه یافته در کشورو بگیره؟!!!
        بعلاوه ما انقلاب نکردیم که الان خودمونو با ۵۰ سال پیش مقایسه کنیم!
        ۵۰سال پیش زندگی مردم خیلی راحت‌تر بود، سن من که قد نمیده ولی قطعا پدربزرگ و مادربزرگا میتونن گوه این حرف من باشن؛ فساد بود ولی تاثیر قابل توجهی روی زندگی مردم نداشت ولی الان چی….؟
        بعلاوه ممکنه که رهبر انسانی پاک باشن ولی یک سیب گندیده کل سبد میوه را خراب میکنه(یه مسئول فاسد باعث افزایش فساد میشه)

        بند سوم…
        شهادت با خودکشی فرق داره [نداره]، البته برداشت بد نشه
        قطعا کسی که حتی۳۰سالشم نیست و نهایتا ۳،۴یا۵ ماه اموزش نظامی غیر حرفه ای دیده هیچ شانسی برای دفاع از خودش دربرابر نیروهای حرفه‌ای و آموزش دیده و حیوان صفت داعشی نداره، پس این اسمش شهادت نیست، خودکشیه (البته به نظر من)

        بند چهارم…
        درسته که وقتی مذاکره جواب نده باید میدان وارد عمل بشه
        ولی شکل میدان در هردوره با دوره دیگر متفاوته، حضور در میدان سخت(جنگ سخت) در حالی که طرف مقابل با جنگ نرم داره مارو از پا در میاره فقط آب در آسیاب دشمن ریختنه دلیلشم هزینه های بالای جنگ سخته
        بعلاوه، شما گفتید پیامبر و امام علی….
        انها اول مذاکره میکردن، اگه جواب نمیداد از میدان استفاده میکردن درحالی که در کشور ما ظاهرا برای استفاده از میدان، در مسیر مذاکره سنگ ‌اندازی هم میشه

        بند پنجم…
        تا حدودی با شما موافقم اما…
        به نظرم انقلاب به درجه از انحراف رسیده که اگه یک درجه دیگر منحرف بشه دوباره در مسیر درست قرار میگیره:)!
        از شوخی بگذریم….
        سوال من از شما این است…
        چطور در زمان پهلوی و حتی قاجار اگه اتفاق یا شرایطی به وجود می‌آمد که باعث بشه زندگی مردم تحت تاثیر منفی آن قرار بگیرد تمام مراجع و للما فتوا میدادن و تا اوضاع بهتر نمیشد دست از تلاش نمیکشیدن
        ولی الان انگار نه انگار؟
        به نظرم این سکوت‌ها فقط میتونه نشان یک چیز باشه آن هم اینکه برخی از انها خودشان مسئول این وضعیت هستند
        حالا یا مستقیما یا با سکوتشان!

        و در آخر…
        من هم موافق کاندید شدن آقای رئیسی هستم چون و البته مخالف(توضیح دلیلم برای هم موافق هم مخالف کمی طولانیه)

        همیشه بحث ارمان های انقلاب با مادرم میکنم
        و او همیشه یک جواب میده: “ریشه سالمه، شاخ و برگا پوسیدن”
        اما جواب من اینه:
        انسان از ریشه یک درخت استفاده نمیکنه
        از محصولی که روی شاخ و برگای اون درخته استفاده میکنه(هرچند محصول از ریشه تغذیه میشه)
        شاید از پوسیدگی یکی دوسال اول بشه چشم پوشی کرد
        ولی قطعا اگه این پوسیدگی برطرف نشه بهترین تصمیم اینه که اون درخت از ریشه خارج کرد و یک درخت جدید جایش کاشت چون قطعا اون ریشه زورش دیگر به پوسیدگی ها نمیرسه

        و من الله توفیق

      • سلام
        من نگفتم اقتدار فقط به حضور مردم در پای صندوقها است بلکه گفتم “نوعی نمایش اقتدار کشور است”. ضمنا مشکلات اقتصادی در تمام کشورهای جهان هست، لیکن ایران بیش از ۴۰ سال زیر تحریمهای ظالمانه بوده در حالیکه دیگران نبوده اند.
        چون بحث مقایسه ایران با یک کشور مشابه را خواستار شدید، پیشنهاد می کنم حتما مقاله فهوی حسین، نویسنده مصری (که گرایش ضدایرانی هم دارد) در مورد مقایسه ایران و مصر را که در زمان انقلاب تقریبا در یک سطح بودند بخوانید (+):

        ما و ایرانی ها بیش از سی سال پیش در فضای بین الملی در یک سطح بودیم . ایرانی ها راه مبارزه و مقاومت در برابر ابر قدرتها ، بخصوص آمریکا را انتخاب کردند و ما مسیر سازش را برگزیدیم . ما هر سال مزد خیانت مان به اعراب را از طرف آمریکا در قالب ۴ میلیارد دلار کمک بلاعوض میگرفتیم و ایرانی ها از همان اول فشار سیاسی، اقتصادی و تحریم و جنگ داخلی و جنگ نابرابر را تجربه کردند ..
        امروز ایران از یک قدرت منطقه ای به یک قدرت جهانی تبدیل شده که هیچ مشکلی در سطح منطقه و جهان بدون جلب نظر ایران قابل حل نیست و کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا در جریان انتخابات خود در فاصله چند ده هزار کیلومتری از ایران ۶۴ بار هر کدام عبارت ایران را در مناظره تلوزیونی خود بکار میبرند.
        گویی حریفی در کل جهان جز ایران در سطح کره زمین برایشان وجود ندارد … دیگر اینکه ایرانی ها در تمام علوم استراتژیک، از هسته ای تا فضایی و تا نانو و شبیه سازی و پزشکی و .. جزء ده کشور برتر جهان میباشند و در صنایع موشکی چهارمین قدرت دنیا و از نظر دقت و سرعت موشکهایش شاید اولین کشور دنیا قلمداد میشوند.
        ایران از دید امنیت زندگی در منطقه جزیره امن و ثبات است و ما علیرغم حمایت آمریکا و اخذ کمک های سالیانه دغدغه تهیه یک وعده قرص نان برای اکثر مردم مان داریم ؟
        وقتی در مملکتی رهبر درست وحسابی نباشد، خب! وضعیت و نتیجه میشود کشور مصر!
        وقتی در جامعه ای وحدت نباشد خب! وضعیت و نتیجه میشود عراق !
        وقتی کشوری فرمانده ی استواری نداشته باشد خب! وضعیت و نتیجه میشود پاکستان !
        وقتی درکشوری به ظاهر مسلمان رهبر و رئیس آن مملکت، خود فروخته به شرق وغرب باشد، خب ! وضعیت و نتیجه میشود ترکیه !
        اما وقتی در کشوری شیعه ، رهبری آن باج به زمین و زمان ندهد، و ملت همراه وی باشند و با همه ی فشارها ، سلیقه ها ، تندرو ، کندرو ، جنگ ۸ ساله ، ۴۰ سال تحریم سیاسی و اقتصادی، جایی برای نفس کشیدن دشمن باقی نمی ماند. خوب آن وقت می شود ایران، در میان حصاری از آتش جنگ های منطقه که گرگهای زخمی پشت مرزهایشان بی قرار زوزه می کشند … کسی جرات ندارد به خاکشان چپ نگاه کند … حتی مگس هایشان( کنایه از پهبادها ) قادرند منطقه را زیر دید خود قراردهند و از هیچ گزندی نگران نباشند
      • نکته ای که فراموش کردم بگویم

        قطعا بعد از فتح قله و صعود، نوبت به برگشت و سقوط است!

        به نظر من قله انقلاب در دهه ۸۰ بود و بعد از ان درحال بازگشت به کوهپایه است….

        به نظرم مقایسه الان کشور با ۴-۵دهه قبل کاری بیهوده و اشتباه است
        قطعا شرایط این دو زمان با هم یکسان نیستند و نخواهند بود
        اگه قصد مقایسه دارید، باید با کشوری دیگر مقایسه انجام بشه و رشد و پیشرفت کشورمون توی این ۴-۵ دهه با اون کشور مقایسه بشه

        برای مثال(صرفا جهت مثال و امیدوارم موضع گیری صورت نگیره) با کره جنوبی، که توانسته توی این ۵۰سال به یکی از کشور های بزرگ در عرصه الکترونیکی و خودرو سازی تبدیل بشه درحالی که زمانی که ایران کارخانه ای مثل “ارج” داشت اون ها نمیدانستند یخچال چیه!

        در اخر برای تاکید بیشتر،مقایسه کشور با ۵۰سال پیش خودش کاری بیهوده، اشتباه و مسخره است

      • شما نگاهتان خیلی منفی است. انقلاب روبه صعود بوده و هست. قله ی انقلاب زمان ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و پس از آن هیچ بازگشتی به عقب نیست بلکه دوران کمال بشریت است. در مورد مقایسه با کره جنوبی، درست است که از نظر فناوری، کره جنوبی پیشرفت داشته، لیکن کره یک کشور وابسته است و در وابستگی آن همین بس که بدون اجازه آمریکا حق انجام یک تراکنش مالی هم ندارد. حق انجام مانور ندارد؛ حتی ارتش مستقل ندارد. حق آشتی با همسایه شمالی‌اش ندارد. قانونی شبیه قانون کاپیتولاسیون (زمان شاه) در آنجا برقرار است. ده ها هزار جرم توسط نظامیان آمریکا در آنجا رخ داده و می دهد و کسی حق اعتراض ندارد. به نوعی هنوز مستعمره آمریکاست (+).

        در مورد بحث شهادت و خودکشی (که در نظر قبلی گفتید)، خودتان هم می دانید که حرفتان اعتباری ندارد. شهید در عرش خدا همنشین اهل بیت علیهم السلام است و کسی که خودکشی کرده، گرفتار عذاب است. ضمنا انتخاب افرادی که به سوریه می روند یک روند طولانی و دشوار دارد. باید آمادگی جسمانی عالی داشته باشید و دوره های آموزشی مد نظر سپاه را بگذرانید. این طور نیست که شما امروز بخواهید عضو سپاه قدس شوید و فردا بگویند تشریف بیاورید! می توانید از افرادی که رفته اند سوال کنید.

        در مورد ریشه و شاخه! ریشه که همان آرمانهاست، سالم است. در بین شاخه ها هم هر چند شاخه های ناسالمی در دولت هست. لیکن شاخه های پرطراوت فراوانی در نظام هست (برخی نهادهای دولتی و اکثر نهادهای غیر دولتی مثل بنیاد برکت، سپاه، قرارگاه خاتم، بنیاد مستضعفان، کمیته امداد … ) که جبران می کند و به زودی شاخه های پوسیده هم از سیستم حذف خواهند شد.

        نگاهتان را مثبت کنید. هم خودتان بیشتر لذت می برید و هم انرژی مثبت به دیگران منتقل می کنید. با منفی نگری و نگاه یاس آلود، بیش از همه به خودتان آسیب می زنید.

    • با سلام و احترام
      در پاسخ به این دوست عزیزمون:
      اول اینکه ایشون مشخص کنن دقیقا به چه چیز اعتقاد دارند و به چه چیز اعتقاد ندارند تا بدونیم با چه مبنایی با ایشون میشه صحبت کرد؟ اصلا قرآن و اسلام رو قبول دارند یا به اونها هم نقد دارند؟ با فرض اینکه قرآن و اسلام رو قبول دارند، چند تا نکته خدمتشون عرض میکنم:

      نکته اول اینکه من متوجه نمیشم این افرادی که رأی نمیدهند، براشون چه فایده ای داره. خب رأی ندی که حق خودت رو ضایع کردی، افرادی میان رأی میدن که تفکرشون مثل شما نیست. لذا به ضرر خودت هست. بنابراین رأی ندادن به نظر من هیچ سودی نخواهد داشت!

      برعکس نظر ایشون، من معتقدم که انقلاب اسلامی یکی از نادر حکومت هایی است که در دنیا داره با فساد و ظلم مقابله میکنه. شما کافیه آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی رو مقایسه کنید با آرمان های دیگر حکومت های دنیا. همین کافیه. رهبر عزیزمون و زندگی شون رو مقایسه کنید با سایر رهبران دنیا. اکثر حکومت های دنیا از ترس ابرقدرت ها حاضر شدن برن زیر لوا و پرچم ظلم، اما ایران، از جمله کشورهایی است که تن به ظلم نمیده و این هم به خاطر خط فکری اش هست که از اسلام و قرآن گرفته: لَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا. همین یک جمله به نظرم برای اثبات حقانیت نظام مقدسمون کافی است. در خیلی از کشورها وقتی به حکمرانان اصلی شون نگاه میکنی، حتی فسادهای مسخره ای مثل فساد جنسی توشون ملاحظه میکنی. اولین چیزی که ما از یک حکومت اسلامی انتظار داریم، اینه که حداقل در آرمان ها، اسلامی عمل کنه. کدام یک از حکومت ها در آرمان هاشون حرف از اسلام می زنند وقتی حتی حکمرانانشون نمیتونن خودشون رو از لحاظ جنسی کنترل کنند؟
      البته ما همه چیز رو گل و بلبل نمیبینیم، بله نقص هایی در کارگزاران حکومتمون وجود داره که اعتقاد دارم خیلی از این نقص ها به خاطر انتخاب غلط خودمون حاصل شده. ما انتخاب کردیم که این جوری شده. علی ای حال، کافی است به مسیر حرکت دنیا نگاه کنیم از ۴۰ سال پیش تاکنون بعد اون موقع جایگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی رو متوجه میشیم. همین که مظلومین عالم، اگر بخوان پناهگاهی پیدا کنند، نگاهشون به سمت جمهوری اسلامی است و همین که روز به روز بر ملت های حامی جمهوری اسلامی داره افزوده میشه، نشان از ظلم ستیزی کشورمون هستش که از مبانی و اساس حکومت اسلامی است.

      نکته بعدی در خصوص میدان که ایشون فرمودند، رجوع میکنیم به قران. خدا در قرآن می فرماید: وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّهٍ وَمِن رِباطِ الخَیلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّکُم . از نظر قرآن هم حرف اول و آخر رو میدان میزنه. گواه از این بالاتر؟ آیا اگر ملت و حکومتی قدرت نظامی، علمی و فرهنگی نداشته باشد، اصلا قادر به مقابله با قلدران و زورگویان عالم هست؟ اصلا کسی باهاش سر مذاکره میشینه؟ نه! دنیای زور که این حرفها رو نمی شنوه! ده تا میزنه و میگه آدم شدی یا نه! حالا به حرف من گوش کن! ولی وقتی قدرت داشته باشی، اون موقع میدونه یکی بزنه ده تا میخوره، کما اینکه تا الانم خورده. اون موقع دیگه میدونه زور و ظلم جواب نمیده، حالاست که باید بیاد بشینه سرمذاکره بشینه تا بلکه بتونه از اونجا نیشش و ضربه اش رو بزنه. پس مذاکره نتیجه قدرت میدانی است. تو پرانتز بگم به همه دانشجوها، قدرت نظامی و میدانی مطمئنا نتیجه قدرت علمی است، شک نکنید! بنابراین اگر میخواهیم به کشورمون کمک کنیم، راهش اینه که دانشجوها ۲۴ ساعته درس بخونند و تلاش کنند تا باعث شوند جمهوری اسلامی قوی تر شود. نتیجه قدرت علمی کشور، به قدرت میدانی کشور منجر میشه.

      درخصوص بحث شهادت هم ایشون مباحثی رو فرمودند که ظاهرا کل بحث شهادت در راه خدا رو قبول ندارند. من ارجاعشون میدم به آیات قران تا فرق داعش و شهدای جمهوری اسلامی رو متوجه بشوند. بد نیست قبل از اینکه در زمینه ای اظهار نظر کنیم، قدری مطالعه داشته باشیم. خیلی ناشکریم؛ خیلی… خدا قسمت هیچ کس نکنه که ناموسش دست داعش بیفته.

      درخصوص آقای رئیسی هم فقط یک نکته بگم که همون طوری که محبت حاج قاسم رو خدا خودش در دل مردمون انداخت و اون حماسه ها به وجود اومد که برای بعضی ها هنوز باورش سخته، محبت دیگر افرادی که خالصانه به مردم خدمت میکنند هم خدا خودش در دل مردم می اندازه. آقای رئیسی یا هر شخص دیگر، ما فقط دعا میکنیم که کسی بیاد که بتونه به مردم خدمت کنه و جنبه قدرت رو داشته باشه. هیچ کس، تضمین شخص دیگری رو نمیتونه بده. ضمن اینکه مسیر چند سال آینده رو خودمون مشخص میکنیم با انتخابی که میکنیم.

      خداوند ان شاء الله به همه ما بصیرت عنایت فرماید.

  2. خداوند فرمود میخواهم جانشینی بر زمین بر خود بیافرینم که ابلیس سر به مخالفت برداشت پس اراده خداوند بر ان شد که حق به مرحله نهایی و کمال خود برسد و باطل نابود شود و او بر آنچه بیان نمودم گواه است یعنی اهل باطل گرفته شود. ظهور و عدالت الهی و رجعت از آدم و حوا تا فرزندان صالحش تا رسول خدا و ال رسول خدا بر زمین حاضر و بزمی برپاست تا عدالت الهی را نظاره کنند اراده خداوند محقق شده و در سور دمیده شود.

  3. و با سلام اگر شرایط را چنان می بینم با بلایی که آشکار است یک درصد هم نمیدم رئیس جمهوری بعد از روحانی سر کار بیاید. یعنی دنیا فنا و زوالش نزدیک شد و در حال وداع کردن است پس با ایمان به اصول دین و فروع دین، از بار گناهان بکاهیم و آماده یاری امام حی و حاضر [شویم]. ***

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *