علم خوب است، بهتر است، هیچکدام؟

در این اوضاع شیر تو شیر تحصیل، به نظر شما هنوز هم علم بهتر است؟ اصلا علم خوب است که بتواند بهتر هم باشد؟ مسلما برای آنکه تشنه علم است، علم خوب و بهتر است لیکن در حال حاضر بنده فکر می کنم علم فقط برای ۲۰% دانشجویان خوب است شاید هم کمتر. چرا که ۸۰% به زور و از روی اجبار اجتماعی به تحصیل روی می آورند. این می شود که در این هفته که هیچ گونه تعطیلی نداشتیم تقریبا هیچ گونه دانشجویی هم نداشتیم و صندلیها بودند که در کلاسها رژه می رفتند. تک و توک دانشجویانی بودند که در دانشگاه حاضر بودند. متاسفانه برخی از اساتید هم از آخر هفته گذشته یعنی درست ۱۰ روز مانده به تعطیلات، دانشگاه را بوسیدند و رفتند.
جالب این است که این همه دانشجو با علاقه شدید به تحصیل و پتانسیل فوق العاده علمی فردا می شوند مسئول بخش فنی کارخانه الف، مدیر عامل کارخانه ب، مشاور پروژه های عمرانی یا پزشک فوق تخصص بیماریهای A و این می شود که شما برای یک مریضی یه خورده غیر عادی به ۱۰ تا پزشک متخصص مراجعه می کنی و ۱۰ تا جواب مختلف و در برخی موارد متضاد می شنوی! اتفاقی که متاسفانه شخصا تجربه کرده ام.
حال هی ظرفیت دانشگاهها را زیاد کنیم و دانشجوی روزانه و شبانه و مجازی و حقیقی بگیریم و به تولید علم کاغذی افتخار کنیم. چوبش را آن دختری می خورد که الکی فوق لیسانس گرفته و حالا مجبور است به خواستگاران لیسانسش پاسخ منفی بدهد. چوبش را آن مریض بدبختی می خورد که سراغ پزشک متخصص اطفال می رود و وی که تازه فارغ التحصیل شده است می گوید فرزندتان (کودک یکساله!) همراهی نمی کند: دوست داری چه دارویی برایش بنویسم (سه هفته قبل بیمارستان خاتم، متعلق به دانشکده پزشکی شاهرود). چوبش را آن مدیر بدبختی می خورد که به مشاور فنی پروژه ساختمانی جدیدش اعتماد کرده و اسکلت ساختمان با یک باد شدید فرو می ریزد، چوبش را شما هم حتما خورده اید، خبر ندارید!
بگذریم، حالا که همه ول کرده اند و رفته اند به پیشواز عید نوروز، پیشاپیش این عید باستانی را به همه ایرانیان عزیز تبریک عرض می کنم.
احتمالا پست بعدی را به خوب و بدهای ۸۸ اختصاص بدهم.

Share

18 نظر در “علم خوب است، بهتر است، هیچکدام؟

  1. @ محمد حسین کریمی
    حق با شماست، در آن زمان بنده درگیر چندین معضل بزرگ بودم، رساله دکتری، تولد فرزندم، زندگی در تهران و مشهد و مسائل دیگری که عملا فرصت چندانی برای تدریسم باقی نمی ماند!

    @ محمد قادری
    مخلص محمد آقا، عید شما هم مبارک باشه انشاءالله.
    امیدوارم سال ۸۹ سالی باشه که شرکتت سود خوبی بده و ADSL رو هم بیاری که امثال من با راحتی بیشتر به خضری بیاییم!

  2. دوستان طبق امکان سنجی که در چند ماه گذشته انجام شد تنها ۸ کاربر اداری حاضر به استفاده از اینترنت شده اند، که باید حداقل به ۱۵ کاربر میرسید، انشاالله با شهرستان شدن و مستقل ادارات معضل بوجه حل شده و با همکاری ادارات کاربران خانگی هم از اینترنت پر سرعت فیض ببرند!
    در صورت سوال از بنده هم میتوانید با من تماس بگیرید.
    شاد باشید

  3. سلام.چقدر بد شد که نداره adsl.
    ببخشید شما نمیدونید که تا اردیبهشت یا خرداد ۸۹, adsl میارند یا نه؟
    ببخشید وقتتون رو میگیرم؟
    ممنون

  4. البته اویدوارم،لحن تا کمی تند من، موجبات نارتحتی شمارا فراهم نکرده باشد. به دفعات از دوستان برقی خود رااجع به لین که شما بسار آدم با سواد و متشخصی هستید، شنیده ام. امیدوارم همیشه موفق با شید

  5. با سلام و احترام. شاید یکی از عمده دلایل برای شکواییه هایی که شما، استاد محترم نمودید، خود شما باشید. منظورم این است که من در ۲ ترم قبل با شما استاد محترم، درس مدار الکترونیکی داشتم. اما دلسردی و نبود هیچ میلی( به دلیل نبود انگیزه شما در درس دادن و صرف نکردن وقت) مرا از آمدن به کلاس بر حذر می داشت.شاید یک ایدلوژی بسیار عالی این باشد که هر شخص منتقدی، در اولین قدم،”خود” را به باد انتقاد بگیرد. ممنونم

  6. ایرانی…. فرهنگ…..اجبار….عید…..من….همرنگ ….بی فرهنگ….بی رنگ…..جماعت…..اختیار….ماتم…تو….فرادی….شادی…
    ” زیاد سخت نگیر”….این جمله ایه که خودتون به من گفتید….چهارشنبه اخر سالتون مبارک

  7. سلام دکتر… خسته نباشید… دکتر شرمنده اما این روزها در کلاسها به اندازه کافی علم سرو می کنند؟؟؟

    اما خدا بسوزاند ریشه عالم بی علم را که این روزا زیاد شده اند…. شما هم چند مثالی زدید!!!

    خلاصه بنده هم عید رو تبریک میگم…

    راستی متن کوتاهی هم نوشته ام…

    عید خوش بگذرد…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *