ملک عبدالله به درک واصل شد!

به گزارش سرویس بین الملل پایگاه ۵۹۸، اعلام خبر مرگ پادشاه عربستان سعودی در نخستین ساعات روز جمعه از تلویزیون رسمی این کشور صورت گرفت.

با مرگ ملک عبدالله، برادر او ملک سلمان که ولیعهد بود پادشاهی عربستان سعودی را به عهده می گیرد.

ملک عبدالله در چند هفته اخیر به علت ابتلا به عفونت ریه در بیمارستان بستری بود. او در سال ۲۰۰۵ و پس از مرگ برادرش، ملک فهد، پادشاه عربستان سعودی شد.

امیدواریم این همان عبدالله معروف روایات بوده باشد، و روز به روز رائحه خوش فرج حضرت ولی عصر (عج) بیشتر به مشام شیعیان برسد.
اللهم عجل لولیک الفرج
Share

7 نظر در “ملک عبدالله به درک واصل شد!

  1. اولا کار نادرست المجتهد مجوز تکرار نیست ثانیا آنها مردم آن کشورند و ما مردم همسایه با مذهب متفاوت. فهم این مسائل با ذهن دودویی قدری دشواره اما جنابعالی حتما می تونید متوجه این ظرافت بشید.
    البته که موضع شما شخصیه و اختیار ساییتون رو دارید، اما باید به دیگران حق داد که قضاوت خودشون رو داشته باشن و احتمالا مشفقانه تذکراتی بدن.
    کامنتم از موضع دوستی بود
    با زهم موفق باشید

  2. لینک خبر اظهار نظر علما برای همین چند روز پیشه.
    در تولی و تبری از علما و بزرگان نباید پیش بیفتیم.می شه بین تولی و تبری و وحدت موازنه منطقی و عاقلانه برقرار کرد.
    علت احساس مسدولیت احتمالا اینه که بنده پسر عمومی ملک عبداللهم. این سوء ظن ها هم شاید مصداق همان اثم باشد.
    موفق باشید.

    • اظهار نظر آیت الله جنتی در مورد مرگ قارون عربستان را هم ملاحظه کنید:
      جنتی در بخش آخر خطبه‌های خود با اشاره به مرگ پادشاه عربستان، وی را قارون سعودی خواند و اظهار داشت: ملک عبدالله دشمنی‌های بسیاری با شیعه کرد و تکفیری‌ها را به راه انداخته و از آنها حمایت کرد.
      وی ادامه داد: او هم‌اکنون به سزای اعمالش خواهد رسید و در این میان باید مرگ او را به اسرائیلی‌ها و آمریکا و کسانی که در داخل از سر سفره وی تغذیه می‌کردند تسلیت و به مؤمنان و مسلمین تبریک گفت.

  3. امان از وقتی که فکر می کنیم همه چیز را می فهمیم. سخنان آیات عظام را بخوانید. شاید تجدید نظر کردید:

    آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید گفت: در روابط دو کشور ایران و عربستان باید به مواضع و اقدامات علما، نخبگان و فرهیختگان آنها توجه کرد و نه افرادی که افراطی عمل می‌کنند و در سطح پایین قرار دارند.

    به گزارش ایسنا، این مرجع تقلید در دیدار حسین صادقی سفیر ایران در کشور عربستان سعودی، با اشاره به برخی تیترها و مطالب مطبوعاتی، تاکید کرد: برغم وجود اختلاف دیدگاه‌ها و مواضع رهبران دو کشور، هیچ گروهی از مسلمانان نباید به دیگری اهانت کند.

    آیت‌الله مکارم شیرازی تصریح کرد: مساله شیعه هراسی و تبلیغات گسترده ای که دشمنان دارند نباید ما را تسلیم تبلیغات دشمن کند.

    وی با بیان اینکه علمای کشورهای مختلف با استقبال گرم ما در کنگره جریان های تکفیری از دیدگاه علمای اسلام حضور یافتند، اضافه کرد: اگر تبلیغات مسموم نباشد، ما می توانیم زندگی خوبی را در کنار برادران مسلمان خود داشته باشیم.

    وی با اشاره به دشواری ها و پیچیدگی های کار سفیر تهران در ریاض، تاکید کرد: هیچ مشکلی نیست مگر اینکه راه حلی برای آن وجود داشته باشد، اگر حجم مشکل زیاد است باید از موضوعات ساده تر و کوچک تر شروع کرد.

    این مرجع تقلید ادامه داد: مثلا خوش رفتاری مسئولان سعودی با حجاج و عمره‌گزاران ما می تواند تاثیر زیادی بر افکار عمومی و دیدگاه مردم و مقامات کشور نسبت به عربستان بگذارد.

    آیت الله حسین وحید خراسانی از مراجع تقلید نیز در دیدار سفیر ایران در عربستان ، ضمن تاکید بر تلاش مضاعف جهت تسهیل امور شیعیان جهت سفر به بیت الله الحرام، ابراز امیدواری کرد که روابط دو کشور ایران و عربستان بهبود یابد.

    وی اضافه کرد: اگر روابط گسترش یابد، وضعیت برای شیعیان تمام نقاط جهان تسهیل می شود و این امر موجب اجر و پاداش الهی خواهد بود؛ زیرا همه مسلمانان تعلق خاطر به آنجا داشته و هر روز پنج بار رو به کعبه نماز می خوانند.

    وی با اشاره به آیه ای از قرآن کریم، افزود: اگر زبان ما زبان ملایمت و ملاطفت باشد، همه مشکلات حل خواهد شد.

    آیت الله عبدالله جوادی آملی، از مراجع تقلید نیز در دیدار سفیر کشورمان در عربستان ، بیان کرد: در جهان اسلام اگر کار دست کسانی باشد که از تبار عقل هستند امور حل می شود، اما اگر کار بدست کسانی باشد که به تعبیر قرآن از قوم لایعلم هستند (یعنی از کسانی که گروه خون آن ها جهل است) مشکل حل نمی شود.

    وی تصریح کرد: در سمت ما نیز ابراز شادی در مرگ افراد، چه ضرورتی دارد؛ این رفتار نه واجب است و نه مستحب؛ برای چه باید عواطف یک عده را جریحه دار کرد؟ علی الخصوص که حجاج ما برای انجام فریضه حج باید به این کشور سفر کنند.

    حسین صادقی سفیر ایران در ریاض در این ملاقات ها، گزارشی از آخرین تحولات عربستان سعودی ارائه و نسبت به رشد جریان های تکفیری، افراطی و همچنین مخاطراتی که از این ناحیه متوجه کشورهای منطقه شده است، مطالبی عنوان کرد.

    • ببینید برادر یا خواهر محترم
      «امان» را خوب گفتید، اما شاید خودتان هم گرفتار این جمله شده اید.
      من طرفدار وحدتم. اما نباید تولی و تبری را کلا حذف کنیم که می خواهیم وحدت کنیم. آنوقت سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم چه می شود؟
      شادی که آیت الله جوادی گفتند، مربوط به زمانی بود که عده ای در مرگ نایف ریختند در خیابانها و جلوی سفارت عربستان شیرینی دادند، یا مصداق دیگرش این است که افراد ذی نفوذی در سایتها و وبلاگها و روزنامه هایشان، تبریک بگویند. وبلاگهای شخصی مثل اندیشه بر خط، بیانگر عقاید اداره کننده آن وبلاگ و در مجموع بیانگر افکار عمومی یک ملت است. من تنها یک جمله نوشته ام پادشاه عربستان به درک واصل شد! خود عربستانیها مثل @المجتهد در توییتر شعر «سقط صنم» سردادند یعنی بت سرنگون شد آن وقت نمی دانم چرا شما این همه احساس مسئولیت بهتان دست داده؟ فکر می کنید باید می نوشتم، ملک عبدالله به ملکوت اعلی پیوست !! ..
      با اسم و رسم مستعار نظر نگذارید؟

  4. درباره این پست و پست قبلی اندکی تامل کنید تا ببینید که چرا وحدت تاکنون حاصل نشده. همانطور که جمهوری اسلامی محبوب قلوب شیعیان است، ممکن است عربستان محبوب و پشتگرمی اهل سنت باشه. به این شق قضیه فکر کردید تا حالا؟

    • ما قرار نیست با وهابیها وحدت کنیم، حساب سنی‌ها از وهابیت هم جداست. ملک عبدالله، رئیس وهابی ها بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *