از زمان خلقت حضرت آدم چند سال می گذرد؟
اطلاعاتی که از تحقیق مختصری در وب کسب کردم نشان می دهد که عمر آخرین نوع انسان که با خلقت حضرت آدم شروع شده است حدود ۷ هزار سال است. این عدد با مقایسه عمر انبیاء و نگاهی به کتابهای تاریخ انبیاء منطقی به نظر می رسد. دقت کنید که اگرچه ۱۲۴ هزار پیامبر داشته ایم، لیکن تنها ۵ پیامبر صاحب شریعت بوده اند و دیگران پیامبران تبلیغی و ترویجی بوده اند. لذا ممکن است هزاران پیامبر همزمان زندگی کرده باشند.
نظر علامه طباطبایی:
صاحب تفسیر المیزان مرحوم علامه طباطبایی”ره” در این زمینه می فرمایند:
تاریخ یهود عمر نوع انسانی را بیش از هفت هزار سال نمی داند و این مطلب بی وجه هم نیست، و این همان عددی است که امروز آمار جهانی راجع به تعداد نفوس بشری نشان می دهند، و این موضوع تأکید می کند که عمر نوع انسان (حضرت آدم) همان است که گفته شد یعنی (هفتاد قرن)؛ و این موافق بعضی روایات معصومین(ع) هم هست.
اما در مورد نظر دانشمندان امروزی مبنی بر میلیونها سال عمر زندگی انسان:
ابوحمزه ثمالی می گوید :امام سجاد(ع) فرمود:
آیا گمان می کنی که خداوند مخلوقاتی غیر از شما را نیافریده است؟ آری سوگند به خدا، خداوند هزار هزار آدم، و هزار هزار عالم آفریده، به خدا سوگند تو آخرین نسل از این عالم می باشی.
از قرائن و نشانه ها استفاده می شود که آدم، پدربزرگ نسل فعلی، کاملترین انسانها بوده، و در نتیجه این نسل و این عالَم که ما در آن هستیم و تا قیامت امتداد دارد، نسبت به نسل ها و عالم های گذشته، برتری دارد، احتمال میرود زمانی نوع انسان در زمین پیدا شده و سپس رو به ازدیاد گذارده و زندگی کرده است و بعد منقرض شده و باز پیدا شده و منقرض شده و همین طور ادواری بر او گذشته است تا نسل موجود که آخرین دوره های او است.
با این تفاسیر
آیا ممکن است ظهور نزدیک نباشد و ما در آخرالزمان نباشیم؟
منابع و مآخذ:
منبع اصلی من اطلاعات شخصی، چند سایت مذهبی و سایت “جواب” بود که در آنجا این منابع ذکر شده است:
۱. مشارق الانوار بُرسی، طبق نقل بحار، ج۵۷، ص۳۳۶
* تفسیر المیزان، ج۴،ص۲۳۸و۲۳۹
* تفسیر نمونه
* قصص یا داستانهای شگفت انگیز قرآن مجید، علی قاضی زاهدی گلپایگانی، ص۱۰ و ۱۳
* خلاصه حالات آدم ابوالبشر و پیام آوران اوالعزم، حاج سید جعفر قدس میر حیدری، ص۱۷و۱۸
* قصه های قرآن،محمد محمدی اشتهاردی، ص۴۲ و ۴
در محضر علامه طباطبایی، محمد حسین رخشاد، ص۸۰
خدا برای چی انسان را بر فرشتگان برتری داد فرشته ها با اون عظمتشون برتر از انسان هستند خدا می گه انسان جلوه ای از من هست ولی به نظر من فرشتگان جلوه ای از خدا هستند شهوت ندارند غذا نمی خورند خسته نمی شن نمی دونم ملاک برتری انسان از فرشتگان چی هست
ملاک برتری همین است که ما باید با اختیار عبادت کنیم و از گناهان پرهیز کنیم ولی فرشتگان اختیار ندارند.
با سلام. همون حدود ۷ هزار سال درسته. این فسیلها که کشف میشه چه مربوط به انسان چه سایر موجودات مربوط به قبل از آمدن آدم روی زمینه. قبل از ما انسانها (اگه این اسم درست باشه) و موجودات دیگه زندگی می کردن که منقرض شدن.
توصیه می کنم کتاب «آن سوی قیامت» رو مطالعه بفرمایید
خیلی از سوالات عجیب و غریب ما اونجا جواب داده شده
کتابیه بسیار عالی
البته «سه دقیقه تا قیامت» هم فراموش نشه
این هم کتاب گُلیه
تمدن ایران خودش به ده هزار سال پیش برمیگرده . در غار کادر خرم آباد هم پیشینه پنجاه هزار ساله از از وجود انسان پیدا شده
تمدن ایران کمتر از ۶ هزار سال است. شما از چه منبعی نقل می کنید؟
این اتفاقی که برای هواپیمای اکراینی افتاده خیلی دردناک هست به خاطر یه اشتباه جان ۱۷۶ انسان بی گناه گرفته شد
بله خیلی دردناک بود. خدا رحمتشان کند و به خانواده هایشان صبر و اجر عنایت کند.
ان شاءالله نیروهای مسلح و شورای عالی امنیت ملی تدابیری بیندیشند که از این پس شاهد چنین اتفاقی نباشیم. در چنین زمانی نباید پروازهای مسافری انجام می شد.
ببخشیدقران میگوید که ما نسبت به دیگر مخلوقات برتری داریم این برتری چیست
برتری انسان، در داشتن عقل است. انسان به واسطه داشتن عقل، مکلف شده است و در صورت اجرای تکالیف می تواند از مقام فرشتگان فراتر برود.
من زود قضاوت کردم لعنت بر من قضیه اصلا اینجوری نبود داستان به یه شکل دیگه بود من داستان واقعی را مینویسم
ایرانیها ضربه ی مهلکی بر پیکر ارتش آمریکا وارد کردند و همه ما و منطقه و قطعا نیروهای نظامی و مسولان ایرانی میدانستند که ترامپ فورا دستور حمله میدهد، و البته برخلاف تصور رسانهها ترامپ بهسرعت دستور واکنش داد، اما مشکل آنجا بود که ایران کلیه سیستمهای راهبری و راداری در منطقه را تحت کنترل داشت و عملا آنها را مختل کرده بود و دقیقا بههمین علت عملیات موشکی در زدن عینالاسد بی نقص از آب درآمد.
▪️پنتاگون برای خنثی کردن اقدامات ضد راداری ایران و زدن اهدافی درون خاک ایران از طریق ارسال موشک یا بمباران هوایی (با هواپیما) با پرواز دادن ۲ هواپیمای آواکس (سیستم پیش اخطار و کنترل هوایی/ رادارهای ۳ بعدی پرنده) در سعودی و ترکیه بخشی از این پوشش را ایجاد کرد ولی همچنان نقاط مرکزیتر ایران کور بودند و در پوشش کامل نبودند.
▪️آمریکاییها بوئینگ به ظاهر مسافری اما عملا بوئینگِ آواکس را که برای عملیاتهای ویژه به شکل مسافری طراحی شده است را در اختیار اوکراین (همپیمان خود) قرار دادند تا جهت تکمیل موزائیک نقشه راداری و شناسایی آخرین تغییرات سیستمهای پدافندی وارد آسمان ایران شود!
▪️این اتفاق رخ داد و هواپیما پس از مخابره اطلاعات و یافتههای خود در فرودگاه امام خمینی نشست، اما این تازه اول ماجرا بود، سیستمهای سایبری سپاه متوجه انتشار و ارسال سیگنالهای غیرعادی از هواپیمای بوئینگ اوکراینی شده بودند و بلافاصله خدمه پرواز و عوامل فنی بازداشت و هواپیما وارسی میشود، حتی پوسته موتور باز و بررسی میشود ولی مورد ویژهای کشف نمیشود! (علت تاخیر چندساعته و اعلام نقص فنی)
▪️با اینحال ایران اصرار بر زمین گیرکردن هواپیما و عدم پرواز داشت. ایرلاین اوکراینی تهدید میکند درصورت عدم اجازه پرواز، نظام فرودگاهی ایران را بهصورت ساعتی مواجه با مجازاتهای مالی مینماییم (ساعتی چند ده هزار دلار) ایرانیها کوتاه میآیند ولی همچنان مشکوکند.
▪️پدافند سپاه جهت خنثیکردن عملیات شناسایی احتمالی، نقشه استقرار سامانههای پدافندی را مجددا در حلقه (رینگ) آخر تغییر میدهد.
▪️بوئینگ اکراینی مسافرگیری کرده و پس از «تیک آف» برای کشف و اطلاعرسانی آخرین یافتهها و وضعیت سامانههای پدافندی اطراف تهران، رادار مرکزی (۳ بعدی) خود را روشن میکند.
▪️بهمحض ارسال و دریافت دیتا توسط پایگاههای آمریکایی، عملیات انتقامی و مقابله به مثل آغاز میشد و چند ده موشک کروز از اقصی نقاط منطقه بهسوی اهدافی در ایران و علیالخصوص تهران شلیک میشد.
▪️ایرانیها دیگر مطمئن شده بودند که منبع و چشم شناسایی نیروهای آمریکایی همین بوئینگ اوکراینی است و ادامه حضورش در آسمان، هدایتکننده دقیق صواریخ(موشکها) آمریکایی تا اصابت به هدف است.
▪️آنجاییکه ژنرال حاجیزاده فرمانده هوافضای سپاه از قول اپراتور شلیک موشکهای پدافندی میگوید: “فقط ۱۰ ثانیه فرصت داشته…” منظور این است که ۱۰ ثانیه وقت داشته تا تصمیم بگیرد یک هواپیمای فوق مدرن جاسوسی که جانِ ۱۷۰ انسانِ بیگناه را گروگان گرفته ساقط کند یا پذیرای دهها یا صدها موشک کروزِ آمریکایی (موج اول) باشد که احتمالا بخشی برای نابودی سامانههای پدافندی و بخشی برای زیرساختهای حیاتی و پس از سقوطِ دژهای پدافندی، موج حملات کروزی و جنگنده-بمبافکنهای آمریکا یا ائتلاف توأمان باشد.
▪️آن «افسر» هرکه بود با تصمیم سختش، یک «کشور» یا یک «حاکمیت سیاسی» را از سقوط نجات داد.
▪️بهتر است دولتمردان ایرانی بهجای خجالت و کتمان حقیقت (اینکه ترامپ حمله به «عین الاسد» را پاسخ داد و … شاید بخاطر تلفات سنگین آمریکاییها!) واقعیت رخداد را به ملتشان بگویند.
▪️موشکهای کروز آمریکایی فقط ۱۰ ثانیه قبل از لود کامل اطلاعات، دچار سیاهی راداری (Blank Out) و کوری شدند!
سلام آقای نیک پور
این متنی که نوشته اید هم هنوز تایید نشده است. عجله نکنید، بالاخره حقایق روشن خواهد شد. احتمالا بعد از انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا!
نکته دیگر اینکه جای این کامنتها اینجا نیست! لااقل در زیر پست مربوط به شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، نظرات مربوط به این موضوع را بگذارید! اجازه دهید نظرات این پست با موضوع عمر آدم (ع) سازگار باشد.